Samenwerken met Return To earth

Samenwerken met Return to earth: wat houdt het in?

Ben jij als organisatie bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Probeer jij impact te maken op anderen, de maatschappij of op onze leefomgeving? Neem dan eens contact met ons op. Tijdens de evenementen van Return To Earth bieden we organisaties de mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Dat helpt niet alleen ons, het biedt jouw organisatie de mogelijkheid om in contact te komen met jouw ideale doelgroep.

50CC25B3-D8D9-4CEA-8450-AE5BF99F6354_1_105_c

Welke bedrijven werkten al samen met Return to earth?

Tijdens de voorgaande edities stonden meerdere ondernemers en organisaties op onze markt met hun eigen stands. Ook boden ze hun diensten en producten aan aan alle bezoekers.

Organisaties die op Return to Earth hun diensten, producten en verhaal konden tonen waren onder anderen:

return to earth evenement alkmaar met looping good

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie als ik samenwerk met return to earth?

Return to Earth is meer dan een evenement, het is een opkomend platform met zeer betrokken bezoekers. Jij kunt toegang krijgen tot ons platform, onze bezoekers en je kunt samen met ons werken aan een geweldige mooie wereld!

  • Toon jouw merk met een stand op onze evenement
  • Bied jouw producten of diensten aan en krijg de gelegenheid om onze bezoekers ook van jou merk te laten houden
  • De gelegenheid om goodiebags te delen met jouw doelgroep
  • Word opgenomen in onze nieuwsbrief en op onze website en sociale media
  • Maak samen met ons de wereld een stukje liefdevoller, mooier en ga nieuwe connecties aan

Zijn er kosten verbonden aan een samenwerking met return to earth?

Geen toren hoge kosten. Return To Earth heeft de missie om te inspireren, motiveren en verbinding te maken door live muziek, workshops, trainingen en krachten te bundelen met andere ondernemers om elkaar up te liften. Samen met jou willen we het licht verspreiden en onvergetelijke ervaringen bieden aan een doelgroep die op zoek is naar een natuurlijke flow, mindfulness, een stukje rust in een drukke wereld en bewustere levensstijl na streven. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage zodat wij kunnen blijven doen wat we doen en zodat we jou én je bedrijf goed op de kaart kunnen zetten.

F.A.Q.

Jouw vragen direct beantwoord

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders proberen? Dan is dit helemaal voor jou!

Voel je vrij om samen met iemand te komen, maar óók als je alleen komt is er genoeg aansluiting. 

Het event is ook rolstoeltoegankelijk. Het kan wel zo zijn dat er niet aan iedere activiteit kan worden deelgenomen. Voor meer info neem even contact op via ons contact formulier.