Return To Earth | 28-01-2024

return to earth | Winterglow Retreat |
|28-01-2024 | 09:00 - 19:30 | NTI NLP | Limmen

Hoe graag wil jij dat jouw goede voornemens voor 2024 meer dan alleen wensen en verlangen zouden worden? Nog meer leven vanuit je hart en intuïtie?

Herken jij dat goede voornemens vaak goed beginnen en langzaam weer verwateren? Vol goede moed aan het begin van het jaar en voordat het besef er is, kan het zijn dat je weer terug valt in oude patronen. Bij deze wintereditie creëren we een voedzame bodem die voldoende voeding, water en aandacht krijgt om jou voornemens nog dieper te laten wortelen.

Heb je behoefte en ruimte nodig voor je eigen proces? Wil jij écht even de tijd nemen voor jezelf, verbinding maken en leren van gelijkgestemde mensen? Vanuit de rust en bewustzijn een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Hoe sta jij in contact met je hogere zelf? Hoe graag wil jij nog meer vanuit je hart gaan leven zodat je dromen tot leven komen, deze als water gaan flowen, ze in de aarde gronden en het vuur om wordt gezet in levensenergie die je nodig hebt om te leven te gaan leven waarvoor je hier op aarde bent gezet met jouw unieke authentieke gaven en talenten.   

Deze hele dag staat in het teken van jouw voornemens. Dit gaan we doen met bewezen methodieken die jou helpen je intenties te laten integreren.

Hoeveel zin krijg jij al in onze wintereditie? Check hier onder ons programma 

Let op: Wij streven naar een intieme setting en hebben een maximaal aantal tickets beschikbaar. 

Wat krijg je voor je ticket?

  • De mogelijkheid om 3 workshops te volgen door professionele trainers
  • Van elkaar leren en geïnspireerd raken door gelijkgestemde mensen
  • Eten & drinken gedurende de dag
  • Live muziek van lokaal muzikaal talent
  • Je helpt met het herplanten van bomen

Hart meditatie & cacaoceremonie: 

We beginnen gezamenlijk met cacao en hart meditatie om je hart nog meer open te zetten, verbinden met je verlangen en je hogere zelf. Door middel van het plantmedicijn cacao opent ons hart, kunnen we beter voelen en in contact komen met ons onderbewustzijn. Door de verzachting en vertraging in te gaan creëer je rust en ruimte om de dag in volle overgave te ontvangen. Door je over te geven aan de gave van je hart.

Workshops NLP en systemisch werken:

Herken je dat je 1001 ideeën hebt en kan het zo zijn dat je deze niet altijd afmaakt? Hoe ga je deze doelen concreet maken en wat is daarvoor nodig? Wil je deze innerlijke reis maken? Je krijgt de ruimte om 3 workshops te volgen. We gaan aan de slag met verschillende wetenschappelijk bewezen methodieken. NLP is een van deze methodieken en is gevormd vanuit de empirische wetenschap.

Kan het zijn dat je bepaalde overtuigingen hebt of oude stukken met je meedraagt die niet van jou zijn? In systemisch werken kan je onbewuste processen aan de oppervlakte brengen om inzicht te krijgen in wat wel en wat niet helpend voor je is. Hoe fijn als je handvatten krijgt, hoe je keuzes kan maken die nog beter voor je kunnen werken en bij je passen?

Kundalini en MBIT: 

Ben jij ook bezig met persoonlijke ontwikkeling en merk je dat je daardoor ook wel eens in je hoofd zit? Wil jij ook beter kunnen voelen of zorgen dat je hoofd, hart en buik gaan samenwerken? Het belichamen van processen is belangrijk, want iedere cel in ons lichaam communiceert. Zo kan het zijn dat we lichamelijk niet altijd de energie hebben die we nodig hebben.

Je kan ervoor kiezen om contact te maken met je levensenergie door middel van een Kundalini Activation Proces. Het aanwakkeren van onze natuurlijke bron van energie óf je kan ervoor kiezen om je hoofd, hart en buik te laten samenwerken in MBIT. Bij deze methode krijg je de handvatten om onze 3 breinen met elkaar te laten samenwerken.

Durf jij jezelf ook uit te dagen? Wil jij je grenzen verleggen? Of buiten je comfortzone te gaan? 

Aan het einde van het programma kan je nog een ademhaling/ koude training doen. Geen zorgen je warmt zo weer op door een warme douche en het delen van onze kampvuurverhalen, onze ervaringen en geef terug aan het vuur wat je niet meer nodig hebt.

Ben jij klaar voor een verbinding die verder gaat dan je 5G netwerk?
Waar vindt Return to Earth Winterglow Retreat plaats?

Return To Earth vindt 28 Januari 2024 plaats bij NTI NLP in Limmen. Je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. NTI NLP is voorzien van een binnen én buiten locatie.

F.A.Q.

Jouw vragen direct beantwoord

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders proberen? Dan is dit helemaal voor jou!

Voel je vrij om samen met iemand te komen, maar óók als je alleen komt is er genoeg aansluiting. 

Het event is ook rolstoeltoegankelijk. Het kan wel zo zijn dat er niet aan iedere activiteit kan worden deelgenomen. Voor meer info, neem even contact op via ons contactformulier.

Er zal een dag vullend programma zijn, afgewisseld door live muziek, workshops en activiteiten. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te eten/drinken. 

Je kunt hier gemakkelijk parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. Wij vragen €1,99 voor een parkeerticket en dit doneren wij aan de Prosperity Community die zich bezig houden met het herplanten van bomen. 

Toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten en je kan genieten van de Live muziek, koek & kopie en verschillende activiteiten!

Je wordt van te voren ingedeeld en iedereen krijgt het zelfde aantal workshops. Dit zijn NLP, systemisch werken. Daarnaast krijg je de keuze tussen een MBIT of  Kundalini Activation. Ook mag je  als extra ervaring een *ademhaling en koude training doen.

*Hier zijn beperkt aantal plekken voor.