Return To Earth | 22-09-24

(Re)treat yourself

“Een mooiere wereld begint bij jezelf”

 • Herken je stress of ben je snel overprikkeld?
 • Ben je toe aan een moment voor jezelf?
 • Wil je oude patronen doorbreken?
 • Wil je je nog meer verdiepen in persoonlijke en spirituele ontwikkeling?
 • Hoe laat ik mijn gedrag overeenkomen met mijn verlangens?
 • Ben je op zoek naar wie je bent? Wat je wilt in het leven?
 • Wil je meer verbinding met jezelf en anderen?
 • Heb je behoefte aan gelijkgestemde mensen?
 • Wil je leren hoe je beter voor jezelf en Moeder Aarde kunt zorgen?
 • Ben je opzoek naar een community of een gevoel dat je ergens bij hoort?
 • Wil je praktische tools die je meteen kunt toepassen in je leven?

Het is jouw dag, en je hebt de vrijheid om te kiezen waar je behoefte aan hebt. We hebben alles in huis om nog meer in contact te komen met jezelf en onze essentie. Door de mind, body & soul in balans te brengen en terug te gaan naar de basis komen we dichter bij onze ware zelf. Wij geloven dat alle infomatie die nodig is om dichterbij duurzaam gelukt te komen gewoon toegankelijk is en dat deze in jezelf zit. Wij geven je graag de tools die je vervolgens zelf kunt toepassen in je leven. Wij werken met goed geschoolde trainers en ervaringsdeskundige. Ook brengen wij de wetenschap én spiritualiteit samen, omdat we in een holistische benadering van metalen/fysieke gezondheid geloven. 

Kom samen met ons op de laatste zomerdag en voel de kracht van bewustzijn, verbondenheid en plezier op het Return to Earth Bewustzijns Festival. Het leven is een reis, laten we het samen vieren!

Waar vindt Return to Earth Retraite Festival op 22 september 2024 plaats?

Return To Earth vindt plaats bij de Gasfabriek in Alkmaar, een prachtig karakteristiek pand wat vroeger de Gasfabriek was. Het is een prachtige binnen én buiten locatie met het groenste terras van Alkmaar. Het is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken en ligt op loopafstand van Station Alkmaar Centraal. Kom lekker op de fiets en anders kan je hier gemakkelijk en gratis parkeren.

F.A.Q.

Jouw vragen direct beantwoord


Iedereen is welkom! Bij Return to Earth geloven we niet in het in hokjes plaatsen van mensen. Iedereen is welkom, van advocaat tot boomknuffelaar. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal gelijk zijn en dat er een schat aan kennis is die we van elkaar kunnen leren.

Voel je vrij om samen met iemand te komen, maar óók als je alleen komt is er genoeg aansluiting. 

Het event is ook rolstoeltoegankelijk. Het kan wel zo zijn dat er niet aan iedere activiteit kan worden deelgenomen. Voor meer info, neem even contact op via ons contactformulier.

Er zal een dag vullend programma zijn, afgewisseld door live muziek, workshops en activiteiten. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te eten/drinken. 

Je kunt hier gemakkelijk parkeren. Ook is de GASfabriek met het openbaar vervoer of per fiets is makkelijk te bereiken. Wij vragen €1,99 voor een parkeerticket en dit doneren wij aan de Prosperity Community die zich bezig houden met het herplanten van bomen. 

Toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten, eten/drinken en je kan genieten van de Live muziek.

Dit project heeft maanden aan voorbereiding nodig, locatie kosten, marketing en promotie. Ook staan wij voor een intieme setting zodat we genoeg aandacht hebben voor onze deelnemers zodat we je goed kunnen begeleiden in je proces.