Return To Earth | 22-09-24

Op deze unieke dag is het de perfecte gelegenheid om volledig bewust te zijn van het moment. Het is jouw dag, en je hebt de vrijheid om te kiezen waar je behoefte aan hebt.

Je kan alle kanten op met verschillende workshops/activiteiten en live muziek. Wil je ontdekken welke schatten er in jou verscholen liggen, dit Retraite festival biedt een scala aan mogelijkheden. Het is een uitnodiging om jezelf te verkennen en te groeien, te midden van gelijkgestemde zielen die streven naar bewustwording.

Bij Return to Earth geloven we niet in het in hokjes plaatsen van mensen. Iedereen is welkom, van advocaat tot boomknuffelaar. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal gelijk zijn en dat er een schat aan kennis is die we van elkaar kunnen leren. We zijn een platform waar diversiteit wordt omarmd, en waar de eenheid in onze gedeelde menselijkheid wordt gevierd.

Dus, kom samen met ons op de laatste zomerdag en omarm de kracht van bewustzijn, verbondenheid en plezier op het Return to Earth Retraite Festival. Het leven is een reis, laten we het samen vieren!

Waar vindt Return to Earth Retraite Festival op 22 september 2024 plaats?

Return To Earth vindt plaats bij NTI NLP in Limmen midden in de natuur en is ook makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.
Je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. NTI NLP is voorzien van een binnen én buiten locatie.

F.A.Q.

Jouw vragen direct beantwoord


Iedereen is welkom! Bij Return to Earth geloven we niet in het in hokjes plaatsen van mensen. Iedereen is welkom, van advocaat tot boomknuffelaar. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal gelijk zijn en dat er een schat aan kennis is die we van elkaar kunnen leren.

Voel je vrij om samen met iemand te komen, maar óók als je alleen komt is er genoeg aansluiting. 

Het event is ook rolstoeltoegankelijk. Het kan wel zo zijn dat er niet aan iedere activiteit kan worden deelgenomen. Voor meer info, neem even contact op via ons contactformulier.

Er zal een dag vullend programma zijn, afgewisseld door live muziek, workshops en activiteiten. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te eten/drinken. 

Je kunt hier gemakkelijk parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. Wij vragen €1,99 voor een parkeerticket en dit doneren wij aan de Prosperity Community die zich bezig houden met het herplanten van bomen. 

Toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten en je kan genieten van de Live muziek.

Dit project heeft maanden aan voorbereiding nodig, locatie kosten, marketing en promotie. Ook staan wij voor een intieme setting zodat we genoeg aandacht hebben voor onze deelnemers zodat we je goed kunnen begeleiden in je proces.