Return To Earth | 19-08-2023

return to earth | nTI nLP limmen
|19-08-2023 | 13:00 - 23:00

Wij creëren op zaterdag 19 augustus bij NTI NLP in Limmen van 13:00 – 23:00  een non-alcoholisch festival. Een dag waarin persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk is. Herken je stress, overprikkeling of burn-out? En wil je oude patronen doorbreken? De verbinding met jezelf of andere aangaan op een dieper niveau of gewoon een vakantie voor je hart, lijf & hoofd? Dan is Return To Earth hét festival waar je bij wilt zijn.

Het festival is van 0 t/m onsterfelijk. Iedereen is welkom, omdat iedere generatie iets van elkaar kan leren.

Een plek om te landen, samen te komen en te ont-wikkelen. Even niets, of juist alles, even helemaal jezelf, samen met anderen, oprechte verbinding…

Iets voor jou?

Wij creëren een welkom thuis gevoel. Een heerlijke plek om te landen. Wil je mee op onze vlucht en een vakantie voor je hart, lijf & hoofd? Haal dan snel je boarding pass.

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders ontdekken? Dan is dit helemaal voor jou! En de kinderen? Die neem je gewoon mee! Zij vermaken zich prima bij de andere kinderactiviteiten.

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer onze mind, body & soul in verbinding staat met onze essentie, het mogelijk is om dit duurzame geluk te behouden.

Let op: Wij streven naar een intieme setting en hebben een maximaal aantal tickets beschikbaar. 

Wat mag je verwachten op deze dag? 

Wij werken met prachtige lichtwerkers, sociale impactmakers en liefdesverspreiders die zich vrijwillig inzetten om mensen hun bewustzijn te vergroten en het lijden in de wereld te verzachten. Zij verzorgen verschillende workshops waarin je kan kiezen wat jij in het moment nodig hebt. Dit kan zijn een cognitieve workshop met diverse methodieken, lichaamswerk en je kan ontwikkelen in je spiritualiteit. 

Denk hierbij aan;

Ademwerk, koude bad, Neuro Linguïstisch Programmeren, MBIT, Familieopstellingen, Yoga, Live Force Energy Awakening proces, womb healing, een microdosing truffelceremonie, creatieve workshop, bodypaint én kids & play.

Verder zijn er activiteiten voor kinderen, lezingen, live muziek waaronder Spiritual Hip-Hop van CTD Movement. Daarbij krijgt lokaal muzikaal talent een podium en sluiten we af met de DJ Horizon ’21. Ook kunnen lokale ondernemers die zich bezighouden met mentale, fysieke, spirituele gezondheid of zich op een creatieve manier uiten, zich laten zien op de inspiratiemarkt. Wil je hier ook als ondernemer deel van uit maken ben je van harte welkom.

Kortom een dag vol liefde, verbinding, ontwikkeling. 🙂 

Ben jij klaar voor een verbinding die verder gaat dan je 5G netwerk? 

Waar vindt Return to Earth Festival plaats?

Return To Earth vindt 19 augustus 2023 plaats bij NTI NLP in Limmen. Je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. NTI NLP is voorzien van een binnen én buiten locatie, comfortabele plekken waar je kunt genieten van de muziek en de optredens.

F.A.Q.

Jouw vragen direct beantwoord

Iedereen is welkom! Voel je dat het iets van nieuwgierigheid aanwakkert? Of je wil een keer laagdrempelig iets anders proberen? Dan is dit helemaal voor jou!

Voel je vrij om samen met iemand te komen, maar óók als je alleen komt is er genoeg aansluiting. 

Het event is ook rolstoeltoegankelijk. Het kan wel zo zijn dat er niet aan iedere activiteit kan worden deelgenomen. Voor meer info, neem even contact op via ons contactformulier.

Er zal een dag vullend programma zijn, afgewisseld door live muziek, workshops en activiteiten. Daarnaast is er ook mogelijkheid om te eten/drinken. 

Je kunt hier gemakkelijk parkeren. Ook met het openbaar vervoer of per fiets is NTI NLP makkelijk te bereiken. Wij vragen €1,99 voor een parkeerticket en dit doneren wij aan de Prosperity Community die zich bezig houden met het herplanten van bomen. 

Toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten en je kan genieten van de Live muziek, lezingen en verschillende activiteiten!

Toegang tot het event, verschillende workshops/activiteiten en je kan genieten van de live muziek, lezingen en verschillende activiteiten! Je krijgt een goodiebag, flesje water, onbeperkt koffie/thee en deelname aan het buffet, 2 consumptiemunten voor een alcohol vrije cocktail en daarnaast steun je dit project. 

De workshop hebben een vrije inloop met een max. aantal deelnemers per workshop. Er is voldoende ruimte en er zijn twee workshops rondes.* 

*m.u.v. Systemisch werk, LEAP en Ecstadic dance