Over ons

Waarom Return to earth?

Wij willen de verbintenis met elkaar weer voelbaar maken door een veilige omgeving te creëren waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn. Daarnaast kan je jezelf hier persoonlijk ont-wikkelen en willen wij een stukje erkenning brengen door informatie uit te wisselen.  Dit doen wij op een luchtige, speelse en creatieve manier. 

Door het volgen van een  workshop of door het luisteren naar een lezing krijg jij praktische tools die meteen toepasbaar zijn in jouw leven. Dit doen wij zodat persoonlijke ontwikkeling toegankelijk is voor iedereen en dat óók nog op een leuke manier.  

Leer jezelf én anderen beter kennen en kom dichterbij je gevoel. 
 
De evenementen van Return To Earth zijn er voor iedereen, van jong tot oud!
 
 

Missie

Eerlijke en gelijke kansen in onze maatschappij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Visie

Een wereld waarin de liefde van de waanzin wint.

Kernwaarden

Organisator

"Ik ben geen type persoon, maar net als jij heel gewoon"

Mijn naam is Monique, ook wel de creatieve vlinder genoemd…

De reden voor mijn enthousiasme en inzet in dit project is omdat ik tegen blokkades ben aangelopen in verschillende dieptepunten in mijn leven. Doordat de wereld vaak te snel aan mij voorbij ging en ik mijn uitvlucht zocht in de waanzin van het leven zoals o.a. drugs omdat ik de realiteit soms niet onder ogen wilde zien. Onstabiele jeugd, traumatische ervaringen en diverse psychische uitdagingen. Om die reden bleef ik hangen in verschillende patronen en stond ik ver weg van mezelf en mijn gevoel.

Mijn leven veranderde toen ik creatief begon te ontplooien in de muziek, retraites ben gaan volgen en besloot mij bezig te houden met mindfulness.

Gedurende mijn proces heb ik belangrijke levenslessen opgedaan. De belangrijkste les was dat ik mezelf afvroeg wat mij het meest heeft geholpen om weer dichtbij mijn kern te komen.

“Liefde!” ” Dat brengt iedereen samen…”

Vanuit deze intentie is een concept ontstaan om mensen dichter bij elkaar te brengen, door middel van elementen die een grote impact hebben gehad in mijn eigen leven; muziek, entertainment en mindfulness.

“Dit event gaat net een laagje dieper dan op vrijdag lekker de kroeg in te duiken en te diep in het glaasje te kijken, maar het is minstens nét zo gezellig!”

Liefdevolle groet,

Monique
Sociaal, creatief en vrije geest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!