Over ons

Waarom Return to earth?

Wij zijn een community die samenkomt met co-creators op de prachtige locatie bij NTI NLP in Limmen. We willen de verbondenheid met elkaar voelbaar maken door een veilige omgeving te creëren waarin iedereen helemaal zichzelf mag zijn. Bij Return to Earth geloven we niet in het in hokjes plaatsen van mensen. Iedereen is welkom, van advocaat tot boomknuffelaar. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal gelijk zijn en dat we van elke generatie kunnen leren.

We willen persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken voor iedereen, en dat nog op een leuke, luchtige en down-to-earth manier. We staan voor een holistische benadering van het algemeen welzijn. Daarom brengen we wetenschap en spiritualiteit samen. Educatie op een praktische manier en je kunt meteen terecht met verschillende levensvragen.

Wil je je nog meer verdiepen in jezelf? Hoe laat ik mijn gedrag overeenkomen met mijn verlangens? Ben je op zoek naar wie je bent? Wat je wilt in het leven? Wil je meer verbinding met jezelf en anderen? Heb je behoefte aan gelijkgestemde mensen? We hebben alles in huis om nog meer in contact te komen met jezelf en onze essentie. Door de mind, body & soul in balans te brengen en terug te gaan naar de basis komen we dichter bij onze ware zelf.

We werken met prachtige lichtwerkers, sociale impactmakers en liefdesverspreiders die zich inzetten om het bewustzijn te vergroten door individuele bevrijding. Je kunt verschillende workshops volgen, van alles proeven en kiezen wat jij nodig hebt op dat moment. Door het volgen van een workshop of het luisteren naar een lezing krijg je verschillende praktische tools die meteen toepasbaar zijn in jouw leven. Leer jezelf én anderen beter kennen op de evenementen van Return to Earth.

“Ben je klaar voor een verbinding die verder gaat dan je 5G-netwerk?”

Ook gaat een deel van de opbrengst naar het Eden Reforestation Project. Dit is een organisatie die wereldwijd bomen planten om de natuur weer in balans te brengen en de lokale mensen een beter leven te bieden. www.prosperitycommunity.online 

Missie

Eerlijke en gelijke kansen in onze maatschappij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Visie

Een wereld waarin de liefde van de waanzin wint.

Kernwaarden

Organisator

"Ik ben geen type persoon, maar net als jij heel gewoon"

Mijn naam is Monique, ook wel de creatieve vlinder genoemd…

De reden voor mijn enthousiasme en inzet in dit project is omdat ik tegen blokkades ben aangelopen in verschillende dieptepunten in mijn leven. Doordat de wereld vaak te snel aan mij voorbij ging en ik mijn uitvlucht zocht in de waanzin van het leven zoals o.a. over consumeren en verdovende middelen omdat ik de realiteit soms niet onder ogen wilde zien. Onstabiele jeugd, traumatische ervaringen en diverse psychische uitdagingen. Om die reden bleef ik hangen in verschillende patronen en stond ik ver weg van mezelf en mijn gevoel. In dit proces kwam ik er achter dat het eigenlijk niet veel uitmaakt wat je mee maakt. Iedereen heeft zijn eigen rugzak en ondanks onze verschillende ervaringen zijn onze emoties hetzelfde. Zelf heb ik de handvatten van het leven gemist.  Echter veranderde mijn leven toen ik creatief begon te ontplooien in de muziek, retraites ben gaan volgen en besloot mij bezig te houden met mindfulness.

Gedurende mijn proces heb ik belangrijke levenslessen opgedaan. De belangrijkste les was dat ik mezelf afvroeg wat mij het meest heeft geholpen om weer dichtbij mijn kern te komen.

“Liefde!” ” Dat brengt iedereen samen…”

Vanuit deze intentie is een concept ontstaan om mensen dichter bij elkaar te brengen, door middel van elementen die een grote impact hebben gehad in mijn eigen leven; muziek, entertainment en mindfulness.

“Dit event gaat net een laagje dieper dan op vrijdag lekker de kroeg in te duiken en te diep in het glaasje te kijken, maar het is minstens nét zo gezellig!”

Liefdevolle groet,

Monique
Sociaal, creatief en vrije geest
Play Video
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!