Womb Healing

Nieuw! Probeer een gratis Womb Healing op Return to Earth

Nieuw op Return To earth: Womb Healings. We zijn altijd op zoek naar nieuwe geweldige ervaringen om jou te bieden, en we hebben er een gevonden! Tijdens het festival zullen Thomas en Elizabeth Womb Healings geven aan vrouwen. Wat houdt dat precies in?

Bestel jouw tickets hier


Op 19 augustus tijdens Return To Earth zullen Thomas en Elizabeth womb healings gaan geven aan vrouwen. In dit gebied zitten veel emoties en andere onverwerkte stukken opgeslagen die ervoor kunnen zorgen dat je moeite hebt met het verbinden met je vrouwelijkheid en intuïtie. Waardoor je merkt dat je moeite hebt met het verbinden met jezelf en anderen op een diepere manier op onder andere het gebied van intimiteit. 

Bekijk ook: Dit is het programma van Return To Earth op 19 augustus!

Thomas en Elizabeth zeggen over deze unieke ervaring: ‘’De womb healing zal een zachte landing zijn in je baarmoeder. Waarin je door ons beide gedragen wordt om je makkelijker over te geven. Door middel van onze stem en gaven begeleiden we je in een fijne veilige sessie van 30-40 minuten waarna we ook een sharing met elkaar doen om veilig weer te kunnen landen. De verbinding met je baarmoeder is een vergeten deel om mee verbonden te zijn waardoor je nog wel eens over je grenzen heen laat gaan, vaak nog te druk bent, je graag af wilt vallen maar dit niet lukt, onzeker voelt, je waarheid niet spreekt en je moeite hebt je gevoel te volgen. Je bent welkom om onze workshop te ervaren en samen te ontdekken wat jouw baarmoeder je wilt vertellen op dit moment.’’

Ervaar de womb healing-workshop zelf, en kom naar Return to Earth op 19 augustus! 

Bestel jouw tickets hier