wat is return to earth in alkmaar?

Wat is Return To Earth?

Return To Earth is hét evenement waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Niet op een manier waarbij je jezelf telkens verder moet pushen, waarbij je geweldig op Instagram jezelf moet presenteren of waarmee je noodgedwongen dagelijks moet overwerken om al je ambitieuze doelen te behalen, maar op een manier waarbij mindfulness, de kern van jouw behoeften, rust en acceptatie centraal staan. Hoe bereiken we dat? Met muziek, mindfulness en entertainment!


Iedere persoonlijke uitdaging kent een oplossing

Return To Earth kan nooit beloven dat al je problemen in het leven als sneeuw voor de zon verdwijnen, of dat je binnen no-time jouw ultieme zelf bent. We zoeken allemaal ons eigen pad door het leven, en allen moeten we omgaan met onze eigen uitdagingen.

Bij Return To Earth zijn we geen artsen die jou met een consult verder helpen. Wel zijn we een groep gelijkgestemden die middels muziek, creativiteit, het delen van kennis en ervaringen, artistieke uitingen en door simpelweg puur te genieten elkaar kunnen vinden, vooruit kunnen helpen en kunnen laten ontplooien. Uiteindelijk ben jij de enige die jouw persoonlijke ontwikkeling vooruit kan helpen, maar wij staan graag achter je!

Wat kun je verwachten op de evenementen van Return To Earth?

De evenementen van Return To Earth zitten bomvol leuke ervaringen, entertainment, muziek, workshops, netwerkmogelijkheden en zelfs massages. Ja echt! Return To Earth is hét evenement in Nederland waarbij jij het ene moment geniet van een live band, het volgende moment een jamsessie met ons meedoet en weer het volgende moment jezelf aan de ontspanning over geeft. Het is hét evenement waar we kunst, muziek, inspiratie en creativiteit met elkaar combineren. Zo is niets verplicht, maar alles mag! Is die ene lezing niet voor jou? Of verkies jij een astrologische workshop boven die van ecstatic movement en dance? Dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, want we bieden het allemaal!

Bekijk het hele programma voor Return To Earth 25-09-2022 hier.

Waar vindt Return To Earth plaats?

De eerste editie van Return To Earth vindt plaats in Alkmaar, om precies te zijn in de Gasfabriek. Op deze locatie kun je in alle rust meedoen met alle activiteiten, een drankje doen of jouw netwerk uitbreiden met de leukste mensen. Er komen nog meer edities van Return to Earth, waar deze plaatsvinden maken we op een later moment bekend.

return to earth evenementen