voornemens om te zetten in successen

Realiseer jouw goede voornemens in 2024 met Return To Earth!

Creëer een voedzame bodem en sta straks in de lente in volle bloei! Ga samen met Return To Earth op een One Day Retreat en zaai het geluk dat je in het nieuwe jaar wilt oogsten. Tijdens dit speciale evenement zetten we samen heldere, praktische stappen om jouw dromen vorm te geven en je intenties te belichamen in het nieuwe jaar. Wij hebben er zo veel zin in! Zien we jou op de Return To Earth Winter Glow Retreat?

Goede voornemens, herken jij dit ook? 

Goede voornemens, we kennen ze allemaal. Een nieuw jaar, een nieuwe ronde en nieuwe kansen. We maken gezonde keuzes, we willen meer sporten, meer tijd voor onszelf, meer geld verdienen, misschien eindelijk die verlangde carrièreswitch maken of een eigen onderneming starten. 

Maar dan.. 

Je bent echt vol goede moed begonnen, desondanks komen oude patronen weer ten tonele. Je vervalt in hetzelfde gedrag als vorig jaar en de goede patronen glippen als los zand door je vingers. Voor je het weet zijn de goede voornemens, waar je zo enthousiast van werd, een vage herinnering die je in december weer eens tevoorschijn haalt uit een stoffige lade ergens achterin je brein. Hoe zat het ook alweer? Wat wilde ik? Waarom heb ik er nou weer niets mee gedaan? Langzaam begin je het jezelf te verwijten. 

Hoe kan dat? 

Laten we beginnen bij het begin. Vraag je eens af of je intenties helder en duidelijk genoeg waren. Waren ze überhaupt haalbaar en realistisch? Misschien nog wel belangrijker: voelde je het écht van binnen? Stond je wel in-line met je hoofd, hart en onderbuik? Leef je jouw doelen echt? Voelde je de energie wel door je lijf stromen en bleef je doorzetten bij het realiseren van jouw ambities? 

Vervelend he, als je dan nee moet antwoorden op die vragen. Want, je wilde het toch zo graag? Heb je nu gefaald? Dat voelt nog slechter!

Herken jij dat je wel eens blokkeert? Door angst of onzekerheid? Vraag je je dan af, ben ik goed genoeg? Kan ik dit wel? Ik ga het pas doen wanneer ik…  1001 ideeën, inspiratie genoeg, maar hoe ga ik mijn doelen in het aardse bestaan omzetten? 

Misschien heb je het helder, alleen komt het niet van de grond. Dan kan het zijn dat er patronen zijn die je meedraagt vanuit bijvoorbeeld je familiesysteem, dat je onbewust tegenhoudt om te doen wat je graag wil doen. 

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” 

Het is tijd om jouw visie te verhelderen en versterken tijdens Return To Earth Winterflow Retreat 2024

Wil jij dat alles meer gaat stromen, flowen en jezelf toestemming geven om  jouw leven ten volle te gaan leven? 

Om echt je leven ten volle te leven is er lef, moed en passie nodig. Maar nog belangrijker, focus, want focus geeft flow. En wanneer we in flow zijn zorgt dat voor duurzaam geluk, verbinding en authenticiteit. Jij bent prachtig en uniek met je unieke gaven en talenten en het is tijd! Je mag nu in jouw licht gaan staan! 

Dat klinkt leuk, maar hoe doe je dat dan? 

Plant het zaadje voor jouw levensboom der dromen

Return to Earth creëert een veilige omgeving waar jij helemaal jezelf mag zijn. Een plek om te landen, verbinding te maken met jezelf en je te laten inspireren door anderen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Soms lijkt het alsof je in je eentje sneller kunt gaan, maar  samen bereik je meer. 

Op deze eendaagse retreat brengen we het onbewuste naar boven en zetten we heldere, praktische stappen om jouw dromen vorm te geven en je intenties te belichamen. We maken gezamenlijk en individueel deze reis. We gaan ons hart openen, inspiratie op te doen door verbinding te maken met het universum en ons stevig te laten gronden door onze roots diep te wortelen zodat jij het leven mag gaan leiden waarvoor je hier op aarde bent gezet. We gaan dit doen door samen de vertraging in te gaan, te verzachten, te delen, spelen en door te leren hoe jij kan manifesteren! 

Tip: Maak alvast een visionboard voor 2024 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *