Robber van Ede Return to Earth

Maak tijdens Return to Earth kennis met lichtwerker Robbert van Ede

Return to Earth stelt je graag voor aan Robbert van Ede. Deze geweldige lichtwerker werkt met een quantum scan-technologie waarmee hij 90 miljard punten kan meten die inzichten opleveren over waar onbegrepen klachten vandaan komen. Daarmee helpt hij niet alleen jouw potentiele behandeling, ook helpt hij zo zelfhelend vermogen te stimuleren. Onder andere door frequentie op een chip te zetten en audiobestanden te maken die jou nog lang na de scan verder in balans zal brengen.

Even voorstellen: Wie is Robbert Ede? En wat is een lichtwerker?

Als nerd zoekt Robbert Ede het beste in de wereld om van, en mee, te leren. Nederig en dankbaar is hij opgeleid door dr. Joe Dispenza [neurowetenschap en toepassing van persoonlijke transformatie], dr. Rollin McCraty [HeartMath Institute; de wetenschap en toepassing van hartcoherentie] en dr. Ibrahim Karim [BioGeometry; de wetenschap en toepassing van de energieprincipes van vorm om biologische energiesystemen kwalitatief te centreren en hun interacties met de omgeving te harmoniseren].

Lees ook: Manifesteren Kan Je Leren: Maak Je Eigen Visionboard In 6 Stappen

Hij studeert dagelijks twee tot drie uur om vanuit kennis, reflectie en met ervaring tot waarheid en wijsheid te komen. Dit niet enkel voor zichzelf, maar ook om dit voor anderen toegankelijk te maken. Vanuit ‘practise what you preach‘ streeft hij naar belichaming facilitatie van liefde en vrijheid om zo meer over levenskracht te ontdekken. Om samen de voetafdrukken te zetten voor anderen om te volgen en hun eigen weg te kiezen, naar de onbegrensde grootsheid die in ieder van ons leeft. Daarmee richt hij zich op de activatie van collectieve wijsheid. Hij bouwt voort op principes van eeuwenoude filosofie, moderne wetenschap, geniale individuen, maar ook zijn persoonlijke en collectieve levenslessen. 

Holistisch vitaliteitsprogramma

Hij heeft een holistisch vitaliteitsprogramma ontwikkeld en draait succesvol groepen in-company en middels open inschrijvingen. Ook verzorgt hij  diepgaande bewustzijnsontwikkelingstrainingen en keynotes, waaronder de officiële Joe Dispenza training, en zelf samengestelde Quantum transformatie sessies.

“Ik werk met een quantum scan technologie waarmee in 90 miljard punten kan meten, dit levert inzichten op in waar onbegrepen klachten vandaan komen. Zo kan ik een behandeling doen om jouw zelfhelend vermogen te stimuleren, o.a. door frequentie op een chip te zetten en audiobestanden te maken die jou nog lang na de scan meer in balans zullen brengen.’’

Robbert van Ede

Ook is Robbert lekker gewoon en is hij buiten werk en zijn studie, te vinden in de natuur, aan het sporten (mtb, klimmen, gymnastiek, dans, balsporten, etc.) idealiter met vrienden, of is hij dimensies in zijn binnenwereld aan het verkennen.

De persoonlijke missie van Robbert van Ede

Belichaming en facilitatie van totale vrijheid; pure, onvoorwaardelijke liefde; en Levenskracht!

Maar hoe? Vanuit verbinding, wijsheid laten stromen voor en door coachees, teams en organisaties om hun levens hier betekenisvol, liefdevol & vreugdevol te maken voor hunzelf, geliefden en de mensen waarmee zij samenwerken/leven, en van daaruit een significant shift te maken in collectief bewustzijn – energie – frequentie.

”Volledige verantwoordelijkheid dragen voor elke gedachte, woord, actie, emotie die ik uitzend waarmee ik de wereld in mij en om mij heen beïnvloed. En daarmee een rolmodel zijn.”

Robbert van Ede

Dromen en verlangens voor de toekomst

Blijven groeien, innerlijke gaven verder ontwaken, verwonderen door synchroniciteit, en bovenal zoveel mogelijk momenten van overvloedige liefde ervaren.

robbert van ede toekomst

Wat wil je de deelnemers op zondag 28 januari ‘24 meegeven?

“Wat ik de deelnemers en de lezers van deze blog wil meegeven is om je visionboard nog meer tot leven te laten komen door er een vision-video van te maken waarin je jouw droomleven illustreert met foto’s, videofragmenten, affirmaties en muziek eronder. Bekijk hier een voorbeeld:

Deze video kun je dagelijks bekijken en als je dat doet verbindt dat met je hart. Voel hoe het zal voelen wanneer de beelden en intenties uit je video manifesteren, want als je het al kunt voelen dan heb je het al.

Denk er maar eens over na: als de ervaringen van je visionboard/video manifesteren is het eindproduct een emotie. En waarom zou je wachten met het voelen van deze emotie tot dit manifesteert, als je het nu al kunt voelen hoef je niet meer alle moeite te doen en te wachten om het te krijgen, dan ben je het al. Dus voel de liefde nu voordat je met die droompartner in dat intens mooie vakantieoord de liefde bedrijft, of voel de vrijheid voordat je de financiële middelen bezit. Of de heelheid in jezelf voordat je de genezing in je lijf kunt waarnemen. Etc. En kun je deze herinneringen van je toekomst blijven doorvoelen gedurende je dag, zodat je je brein, je lichaam en je hart conditioneert.

Het helpt daarbij als je in een meditatieve staat verkeert, in alpha/theta breingolven, waarbij je toegang verkrijgt tot je onderbewuste, dat we daarin die toekomst programmeren, daarom gaan we dat doen tijdens de hartmeditatie op 28 januari. Dus 

Zet een heldere intentie, en weet hoe het voelt als dat manifesteert, zodat je ook op 28 januari daarmee kunt verbinden.

De hartmeditatie brengt rust, innerlijk weten, een coherent hart en brein, een bewuste en voor jou positieve activatie van de wet van aantrekking, verbinding met het quantum veld waar oneindige mogelijkheden bestaan, ver voorbij de newtoniaanse 3D realiteit.”

In Liefde & Dankbaarheid,

Robbert

Volg Robbert hier: https://linktr.ee/robbertvanede

Maak zondag 28 januari kennis met Robbert van Ede tijdens Return to Earth! En ervaar wat de lichtwerker voor jouw kan betekenen zelf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *