return to earth evenement alkmaar met looping good

Proef alvast de sfeer van Return To Earth!

Twijfel je nog of Return To Earth dé plek is om te zijn? Laat je dan door ons overtuigen! Op Return To Earth staan verschillende sociale impactmakers, wereldverbeteraars en lichtwerkers voor je klaar om je een bijzondere dag te bezorgen. Laten we eens een kijkje nemen naar wat jij kunt verwachten tijdens Return To Earth in de Alkmaarse Gasfabriek op 25 september 2022.


Tijdens Return To Earth kun je ontzettend veel nieuwe ervaringen opdoen, genieten van muziek en lekker eten, je laten inspireren en de meest geweldige mensen leren kennen. We duiken dieper in de sfeer van Return To Earth, maar in het kort kun je rekenen op:

Kom langs de “LOVE GUARDS”, haal je boardingpass op bij de “GATE” en laat jezelf rustig landen op deze prachtige plek. De Lieve Kim van www.organizetomove.nl is ons regelteefje van de  dag.  Houd de “liefdesmeter van de “SPACE-HOLDERS” op peil, deze zijn er voor jou om je de weg te wijzen, soms even bij je te peilen én om hun liefde te verspreiden. Ook hebben we natuurlijk nog de “FEEDERS” van de GAS!Fabriek die jullie de hele avond voorzien van hapjes en drankjes. 

WANDELEN OVER DE INSPIRATIEMARKT 

Looping Good zijn dé  “IJSBREKERS” van de dag. Ze maken niet alleen ter plekke dé lekkerste ijsjes, je hoeft er ook nooit op te “wachten”, want de heren weten je zelfs tijdens het bereiden van jouw ijsje geweldig te vermaken met hun unieke shows. Voor je het weet heb jij hét lekkerste én leukste ijsje in je handen! Door de sfeer en de heerlijke toppings word je meegezogen in de swirl van het ijsje!

Zuivere Koffie

Als je van de ijsjes een volledige brainfreeze krijgt is dat helemaal niet erg. Je kunt jezelf namelijk direct weer opwarmen met de Zuiverste Koffie, gebrand in de bajes en ook nog eens door ex-boefjes voor jullie bereid.

Nationale Conferentie Gevangeniswezen

Maak kennis met Khalil, een echte “SOCIALE IMPACTMAKER”. Nog maar een paar jaar geleden was Khalil zelf een gedetineerde, maar tegenwoordig vertelt hij vooral zijn verhaal om jou te inspireren. Tijdens zijn detentie zag hij in veelvoud hoe medegedetineerden er, ondanks hun beste intenties, niet in wisten te slagen om wat van hun leven te maken. Dat was voor hem een trigger om andere te willen helpen. Khalil is ooit begonnen als deelnemer bij Humanitas bij een detentiemaatjesproject. Nu inmiddels een paar jaar verder is hij regiomanager geworden bij Humanitas én heeft hij zijn eigen stichting opgezet, Stichting Sileo. Slechts weinig professionals geloofden in het geven van een kans aan Khalil, maar het vertrouwen dat hij kreeg wist hij om te zetten in kansen die hij met twee handen vol aan wist te grijpen.

Naredo Consultancy

Dex, Tijmen & Julian willen het verschil maken als het om vitaal werken gaat. Met hun startup Naredo streven ze ernaar om gezondheid onderdeel te maken van de werkcultuur in Nederland. Met innovatieve oplossingen voor werknemers zoals interactieve gezondheidsmodules, een innovatief gezondheidsplatform en gave evenementen laten zij zien hoe belangrijk gezondheid is tijdens een werkdag.

“Het grootste deel van ons leven werken we en dit moet prettig zijn. Zo halen we het meeste uit onze dag en elkaar en daar draait dit evenement tenslotte om, het meeste uit jezelf en uit elkaar halen. Wij helpen door beweging, voeding en een stukje mentaal welzijn te combineren. Wil je meer weten over onze oplossingen? Kom dan langs bij onze stent op dit prachtige evenement.”

Wat kan ik verwachten van de workshops tijdens Return to earth?

Met Return To Earth willen we persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk maken. Op deze plek mogen we leren en elkaar inspireren. Zo kun je de NLP inspiratiesessie van Patrick de “GEDACHTEWISSELAAR” volgen. Hij geeft je tools om je gedachtes van gedaante te laten wisselen en je een positieve kijk op het leven mee te geven. Deze workshop bevindt zich in het “OPEN HART CENTRUM”. In dit centrum zal  Jimmy zijn hart opstellen en een stukje van zijn persoonlijke leven delen en Jennifer zal een ervaringsdeskundige lezing geven over haar verhaal. Waar NLP voor staat? Voor Neuro Linguïstisch Programmeren. En ja dat is ontzettend bijzonder om te ontdekken!

Ervaar een sessie met onze soundhealer, maak kennis met onze Holi woman en

Ben jij naar jezelf of naar een ander vaak de kritische noot? Dan is een jamsessie met Albèr onze “SOUNDHEALER” wellicht de juiste plek om alle noten samen te brengen en eens even lekker te gaan jammen  

Wil je meer een holistische benadering als het om sport en beweging gaat? Dat is onze “HOLI WOMAN” Annabel een echte powervouw die de balans heeft gevonden tussen mentale coaching, yoga, personal training en massage met holi woman. Neem gerust een kijkje bij deze workshop. 

Ervaar de magie van ecstatic dance

Heb je meer behoefte aan een diepere verbindingen en wil je gewoon even afsluiten van alles wat hier gaande is en gewoon lekker dansen. Dan kan dit op het “DANSPLAFOND”. Dit is de zolder waarin je met vrije bewegingen én slechts het geluid van je koptelefoon de connectie kan opzoeken met andere. Begeleid door Nina van Roon.

Wat staat voor jou in de sterren geschreven?

Ben jij meer van het sterrenkijken en benieuwd wat al deze sterren voor betekenis hebben dan is Henriëtte de aangewezen  persoon. Stap mee in de wereld van astrologie. Henriette van Kordenoordt – Intuitive Astrologie.

astrologie intuitive astrologie henriette van kordenoordt op return to earth

Filosoferen en speelsgewijs leren

Ben je meer van het “FILOSOFEREN”? Dan mag je dit natuurlijk ook doen. Hiervoor kun je lekker even een plekje zoeken op het ruim aangelegde terras. Zin in een spelletje? Speel boomstammenmemory, mikado of “THE HAPPY GAME”. Zoals met alles in het leven moet je veel oefenen om ergens goed in te worden en helpt aanleg en stimulans vanuit je omgeving om je doelen te behalen. Wanneer je weet dat zo’n 40% van je geluk wordt bepaald door het trainen van je hersenen, zo’n 10% door stimulans uit de omgeving en ongeveer 50% aangeboren is, dan kunnen we toch niet langer meer wachten? Nieuwsgierig? Bestel het spel voor thuis alvast online via www.thehappygame.org.

Yoga met Yoga Omkar

Meer behoefte aan ontspanning? Dan zijn de “ZIELSVERBINDERS” Rebecca en René van yogaomkar.nl aanwezig. Ze gebruiken de eeuwenoude techniek Reiki om weer dichterbij je gevoel te komen. LET OP! Deze hebben een beperkte capaciteit en gaan op inschrijving! Zorg dat je op tijd komt om je plekje te bemachtigen.