visionboard in 6 stappen

Manifesteren kan je leren: Maak je eigen visionboard in 6 stappen

Door afbeeldingen, woorden en symbolen van je doelen op een visionboard te plaatsen, creëer je een visuele representatie van wat je wilt bereiken. Dit helpt bij het concreet maken van abstracte doelen en maakt ze tastbaar. Maar, hoe maak je een visionboard? Wij leggen het uit in 6 stappen.

Stuur jouw dromen het universum in

Een visionboard fungeert als een visuele herinnering van je doelen en dromen. Door regelmatig naar je visionboard te kijken, blijf je gefocust op wat echt belangrijk voor je is. Het helpt je om je aandacht te richten op de stappen die je moet nemen om je doelen te bereiken.Het proces van het maken van een visionboard is vaak creatief en positief. Door je te concentreren op wat je wilt aantrekken in plaats van wat je wilt vermijden, breng je positieve energie in je doelen. Positieve gedachten en emoties kunnen een krachtige bijdrage leveren aan het manifestatieproces. Wij geloven in de wet van aantrekking, wat inhoudt dat je datgene aantrekt waarop je je aandacht richt. Een visionboard kan dienen als een instrument om je gedachten en emoties in lijn te brengen met wat je wilt aantrekken in je leven.

Lees ook: Realiseer Jouw Goede Voornemens In 2024 Met Return To Earth!

Onderbewuste Invloed

Beelden hebben de kracht om direct invloed uit te oefenen op het onderbewuste. Door je doelen op een visionboard te visualiseren, stuur je positieve boodschappen naar je onderbewuste geest. Dit kan je overtuigingen en houdingen beïnvloeden, wat op zijn beurt je gedrag en acties kan bepalen.

Dagelijkse herinnering: Een visionboard kan worden geplaatst op een plek waar je het dagelijks ziet, zoals op je bureau of aan de muur in je slaapkamer. Hierdoor wordt het een constante herinnering aan je doelen, waardoor je gemotiveerd blijft en herinnerd wordt aan de stappen die je moet zetten.

Emotionele Betrokkenheid: Het proces van het selecteren van afbeeldingen en teksten voor je visionboard betrekt je emotioneel bij je doelen. Emotie is een krachtige drijvende kracht achter manifestatie, en een visionboard kan deze emoties oproepen en versterken.

Het is belangrijk op te merken dat een visionboard een hulpmiddel is dat in combinatie met concrete acties en inspanningen moet worden gebruikt. Het helpt bij het vaststellen van intenties en het onderhouden van een positieve mindset, maar het vereist ook daadwerkelijke stappen en toewijding om je doelen te bereiken.

Zo creëer je jouw visionboard in 6 stappen voor 2024

Stap 1: Reflectie. Neem even de tijd om na te denken over je doelen, dromen en goede voornemens voor 2024. Wat wil je bereiken op persoonlijk, professioneel, en spiritueel gebied?

Stap 2: Verzamel Materialen. Verzamel tijdschriften, afbeeldingen, quotes, kleuren, en alles wat resoneert met jou en je doelen. Zorg ervoor dat je materialen hebt die je inspireren.

Stap 3: Creatieve Expressie. Begin met het regelen van je materialen. Plak ze op een bord op een manier die voor jou zinvol is. Laat je creativiteit de vrije loop. Voel je vrij om ook te tekenen, schrijven of andere creatieve elementen toe te voegen.

Stap 4: Return To Earth. Het is een prachtig cadeau dat wij op aarde het leven hebben gekregen met alles wat daarbij komt. Ook hopen wij dat iedereen ook iets teruggeeft aan de aarde of de maatschappij. Wie goed doet, die goed ontmoet. TIP: Kijk eens wat jij kan doen voor de wereld. Wij denken dat je verrast zult zijn wat je daarvoor terug krijgt! 

Stap 5: Plaats het op een Zichtbare Plek. Zet je visionboard op een plek waar je het dagelijks kunt zien. Het kan dienen als een constante herinnering aan je doelen en zal je helpen gefocust te blijven.

Stap 6: Deel je Visionboard (optioneel). Als je je comfortabel voelt: deel dan een foto van je visionboard op onze sociale media. Tag ons via instagram @returntoearthnl met de hashtag #Winterglow2024. Laten we elkaar inspireren en aanmoedigen en maak kans op een gratis ticket. 

Begin 2024 goed en kom ook naar Return to earth winterglow retreat!

Return to Earth creëert een veilige omgeving waar jij helemaal jezelf mag zijn. Een plek om te landen, verbinding te maken met jezelf en je te laten inspireren door anderen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Soms lijkt het alsof je in je eentje sneller kunt gaan, maar  samen bereik je meer. 

Op deze eendaagse retreat brengen we het onbewuste naar boven. We zetten heldere, praktische stappen om jouw dromen vorm te geven en je intenties te belichamen. We maken gezamenlijk en individueel deze reis en gaan ons hart openen, inspiratie op te doen door verbinding te maken met het universum en ons stevig te laten gronden door onze roots diep te wortelen. Zodat jij het leven mag gaan leiden waarvoor je hier op aarde bent gezet. Dit doen we door samen de vertraging in te gaan, te verzachten, te delen, spelen. En door te leren hoe jij kunt manifesteren! 

Tip: Maak nu alvast een visionboard voor 2024 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *