LEAP

Zo ga jij aan de slag met jouw levensenergie dankzij LEAP/Kundalini op Return To Earth

Ervaar LEAP tijdens Return to Earth! LEAP staat voor ‘Life Force Energy Awakening Proces’, maar wat is dat precies? Wat heb je hieraan en wat kan je ermee? Wij kunnen je alles leren over LEAP! En kom erachter waarom jij een LEAP-sessie op Return to Earth niet mag missen. 

Bestel jouw tickets hier


Wat is Life Force Energy Awakening? 

Life Force Energy Awakening (LEAP) wordt ook wel kundalini genoemd en staat voor levensenergie. Door verschillende blokkades in het lijf, kan het zijn dat het even niet stroomt. 

Bekijk ook: Dit is het programma van Return To Earth op 19 augustus!

Kundalini is een krachtige vorm van energie die in de basis van de wervelkolom wordt opgeslagen. Het wordt vaak beschreven als een slang die zich oprolt en slaapt in de muladhara chakra. Wanneer kundalini wordt geactiveerd, kan het door de chakra’s opstijgen en een staat van verlichting of verlichting teweegbrengen.

Kundalini activeren 

Er zijn veel verschillende manieren om kundalini te activeren. Sommige mensen gebruiken yoga, meditatie of andere vormen van spirituele praktijk. Anderen gebruiken kruiden, muziek of dans. Er is geen enkele juiste manier om kundalini te activeren, en wat voor de een werkt, werkt misschien niet voor de ander.

Kundalini kan een krachtige en transformatieve ervaring zijn. Het kan leiden tot een verhoogd bewustzijn, een gevoel van verbinding met het universum en een gevoel van innerlijke vrede. Het kan echter ook leiden tot ongemak, angst en zelfs paniek. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het werken met kundalini en om altijd te luisteren naar je lichaam.

LEAP-sessie met Marieke 

Het fijne aan een LEAP sessie is dat je enkel en alleen hoeft te ervaren. Zonder dat je gelijk diep processen hoeft uit te pluizen. Je hoeft alleen te zijn. Energie is overal en kan je opwekken door middel van frequenties. Onder begeleiding van @leap_with_marieke kan je een LEAP sessie uitproberen om te kijken of het iets voor je is. Iedereen reageert er weer anders op. Sommige fysiek, andere visuele of ervaren verschillende emoties.

Bestel jouw tickets hier