return to earth mindfulness evenement alkmaar programma

Het programma voor Return to earth 25-09-2022

Wil jij naar het leukste evenement waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Waar je kunt genieten van creatieve workshops, je meer kunt leren over mindfulness en waar zelfs de massagestoel voor je klaarstaat? Bereid je dan voor op Return To Earth, hét nieuwe evenement waar het echt om jou gaat.


Eindelijk is het zo ver. We kunnen de hele programmering van Return To Earth met je delen! En daar zijn we trots op, want voor de allereerste editie van Return To Earth hebben we direct alles uit de kast gehaald.

Wat kun je allemaal doen tijdens Return To Earth?

De hele avond geniet jij van muziek, entertainment en mindfulness. Denk wat de muziek betreft aan een unieke jamsessie met de Alkmaarse singer-songwriter Albèr Steneker die muziek speelt van mensen die hem weten te inspireren. Jou inspireert hij ook graag, vandaar dat hij je meeneemt op een muzikale tour langs allerlei instrumenten waarbij je nog mee kunt jammen ook. Daarnaast kun je genieten van een spetterend optreden van een verassingsband.

Intuïtieve astrologie en massages tot in de diepere lagen

We maakten het al eerder op onze Instagram bekend: tijdens Return To Earth komt astrologe Henriette van Kordenoordt jou voorzien van een astrologisch consult of een tarot legging. Daarnaast kun je plaatsnemen in de ontspanningsruimte om je tot in de diepere lagen te laten verwennen door onze Rebecca die je een “massage van de ziel” geeft door middel van de eeuwenoude Japanse helingsmethode genaamd reiki.

Leer alles over Beeldende therapie

Wil jij weten wat beeldende therapie precies voor jou kan betekenen? Of wat het eigenlijk inhoudt? Daar kun je tijdens Return To Earth ook achter komen.

”Beeldende therapie is een ervaringsgerichte therapie. Het is een therapie die als doel acceptatie-, veranderings- en ontwikkelingsprocessen kan stimuleren. Deze verandering vindt plaats in het beeldend werken. Belangrijk is de dialoog tussen de cliënt, de werkstukken en de beeldende therapeut. Ook wel de creatief therapeutische driehoek genoemd. De nadruk ligt meer op het doen en ervaren en minder op praten. De cliënt leert te ervaren en uit te drukken met behulp van beeldend werk.” – Lieke

Ervaar de magie van ecstatic dance en movement

Als het om persoonlijke ontwikkeling gaat is Nina zeer gepassioneerd. Haar missie is om mensen weer terug te laten komen bij wie ze werkelijk zijn. Dit doet zij door je te laten verbinden met je hart en met de natuur. Leven vanuit die plek, maakt het echt een magische reis met alles waar je vervulling en plezier uit haalt.

Praktisch doe zij dit door veel verschillende dingen. Zo biedt ze 1:1 trajecten aan als holistisch coach, faciliteer ceremonies (cacao, maancirkels en vrouwencirkels) en doet ze veel met dans. “Door te connecten met je lichaam, kom je uit het hoofd en ben je in staat contact te maken met je hart”.

Tijdens return to earth ben je super welkom om de magie van ecstatic dance en movement te ervaren bij mij in een workshop die jou weer laat verbinden met jezelf op speelse wijze. Leer meer over Nina op haar website soulflowercoaching.nl

Het complete programma voor Return To Earth

Kortom, deze avond in de Alkmaarse Gasfabriek zit bomvol met de leukste activiteiten en entertainment.

Ga jij met ons aan de slag aan persoonlijke ontwikkeling? Aan mindfulness? Creativiteit en aan een avondje pure muzikale gezelligheid? Bekijk dan ook de hele programmering hier:

return to earth alkmaar gasfabriek programma