programma return to earth

Het Programma Voor Return To Earth 19-08-2023

Het programma voor Return to Earth is bekend! Kom erachter wat jij allemaal kunt beleven en waarom je deze derde editie van Return to Earth absoluut niet mag missen! Je kan verschillende lagen in jezelf aanraken van; cognitief, tot lichaamswerk en misschien zelfs je spiritualiteit ontdekken of verdiepen. Ook kan je genieten van heerlijk eten of lekker uit je bol op de ecstatic dance. Wil jij laagdrempelig kennis maken met plantmedicijn zoals bijv. een cacao ceremonie doen, of een massage? Er is zo veel mogelijk! Maar één ding is zeker: deze derde editie wordt magisch. 

HAAL JOUW TICKETS


Return to Earth in het kort:

 • Geniet van onze openingsceremonie met o.a. Shaz & The Medicine
 • Leer alles over jezelf door workshops van NTI NLP te volgen
 • Geniet van optredens van CTD Movement (die hun unieke spirituele hiphop sound met ons delen)
 • Neem een ijskoud bad en doe een ademhaling sessie met Madeleine !
 • Optredens van Anneleen, Pazoda, Roxmana Moves & The Guy Next Door én nog veel meer
 • Leer wat MBIT is en hoe je jouw drie breinen in lijn met elkaar brengt
 • Laat je kinderen een kinderprogramma volgen zodat je ook zelf even een momentje voor jezelf kunt pakken
 • Ervaar met ons microdosing in een unieke ceremonie met onze plantmedicijnman Koen
 • Dans alles van je in de silent disco onder leiding van DJ horizon ’21
 • Dineer met ons en geniet van een borrel
 • Bezoek de inspiratiemarkt

Jij staat centraal

Bij Return To Earth zijn we volop bezig met jouw ontwikkeling, jij staat immers zelf centraal op deze prachtige dag. Maar ook wij zijn constant in beweging. Daarom staat deze derde editie in het teken van bewust zijn. Wat dat betekent? Dat betekent dat we eigenlijk allemaal een laagje dieper gaan. Op deze editie reis jij door verschillende lagen van jezelf. Duik met ons cognitief in de methodes, leer meer over je eigen lichaam, en ontdek misschien wel spiritualiteit. Wil jij meer verbinding maken met jezelf én met anderen? Dan is Return To Earth, deze editie in samenwerking met NTI NLP, dé plek waar je wilt zijn. 

We hebben keihard gewerkt achter de schermen om een vernieuwende en verreikende editie neer te zetten. Wij presenteren met trots ons nieuwe programma van onze derde editie. Wij streven naar een intieme setting dus haal snel je kaarten om te verzekeren dat je hier bij kunt zijn.

Wat kun je allemaal doen tijdens Return to Earth?

De hele dag mag je jezelf onderdompelen in de liefde en verbinding. Dit is dé plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en jouw lichtje mag komen schijnen. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke kleuren die jou uniek maken. Laat je inspireren door onze lichtwerkers, sociale impactmakers, liefdes verspreiders, maar vooral door elkaar. 

 We zijn allemaal leerlingen op deze aarde en we zijn nooit uitgeleerd! Wij geven je op deze dag graag mee hoe je nog dichter bij jouw essentie kan komen.

We werken deze editie samen met het prachtige trainingsinstituut NTI NLP. Hun ervaren trainers zijn aanwezig om jou te inspireren. Vanuit NTI NLP worden er 3 verschillende workshops gegeven;

 • MBIT
 • NLP 
 • Familieopstellingen

Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) wordt gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen”. 

Je ontvangt als het ware een soort handleiding van jezelf. 

Een NLP training is voor iedereen een prachtige ervaring en vaak werkelijk ‘life changing’. Het geeft inzichten hoe je zelf communiceert, maar ook hoe communicatie in het algemeen werkt.

Volg een workshop MBIT, maar wat houdt dat precies in? 

Wij, als mensen, hebben 3 breinen: je hoofd, hart en buik. Herken je het dat je hoofd en hart niet altijd op één lijn liggen? Dit maakt het niet altijd makkelijk om keuzes te maken vanuit je gevoel, omdat je gedachten dit beïnvloeden. Wel hebben ze allemaal individueel een functie. Dit is een snelle en effectieve methode om je hoofd, hart en gevoel met elkaar te laten verbinden. Wil jij leren om deze breinen met elkaar te laten samenwerken en meer leren in balans te komen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Familie opstellingen of systemisch werk? Wat kan ik mij daar bij voorstellen?

Met een opstelling verkrijg je inzicht in de dynamiek binnen een systeem. Zo zijn er systemen in je privé- en werkleven, van familie tot je werk. In dit systeem heeft iedereen een eigen plek en is iedereen met elkaar verbonden. Elk systeem streeft naar balans, naar evenwicht. Tijdens een opstelling ervaar je hoe het is om op jouw plek in het systeem te staan en wat het effect is als dat niet zo is. Dit kan veel inzichten geven en verduidelijken. 

Zo kan het zijn dat je onbewust generatie-overgebrachte methodes met je meedraagt die niet direct helpen in jouw leven,  óf misschien krijg je inzichten waarvan je dacht dat iets niet voor je werkt, maar juist goed bij je past en iets is waar je trots op mag zijn.

Lokaal muzikaal talent bij Return To Earth.

Return to Earth staat voor creatieve ontplooiing, daarom mag ook geweldige muziek op deze editie niet ontbreken. We hebben fantastische muzikanten uitgenodigd die met liefde en passie hun talent komen delen. Ook komt CTD movement een opkomende sound laten horen binnen het genre spiritual hip-hop.. Dit is hiphop met een boodschap. Geen teksten over geld of status maar met een spirituele boodschap om de nieuwe generatie te inspireren.

Wist je dat?

Je bij ons gewoon lekker de kids kunt meenemen en deze heerlijk vermaakt worden, zodat jij lekker even een moment voor jezelf kan nemen? Nancy Stikkelman en onze andere vrijwilligers nemen de kinderen graag onder de vleugels en worden creatief uitgedaagd en hebben de vrijheid om te spelen.

Onze grote liefde en dank.

Daarnaast willen wij alle ambassadeurs, vrijwilligers, instanties bedanken die ons ondersteunen om dit prachtige project neer te zetten. Zoals oa de mensen van AC de draai in Heerhugowaard. Dit is een activiteitencentrum voor mensen met een beperking. Deze prachtige organisatie helpt met de uitstraling van ons festival door het gezellig te maken met leuke aankleding. Deze maken zij zelf handmatig op de dagbesteding.

Kortom, deze dag staat bij NTI NLP bomvol met de leukste activiteiten en entertainment.

Ga jij met ons aan de slag aan persoonlijke ontwikkeling? Aan mindfulness? Muzikaal talent luisteren en genieten van (h)eerlijk eten & drinken? Bekijk dan ook de hele programmering hier:

HAAL JOUW TICKETS