Programma Return to Earth

Het Programma van return to earth 30-12-22

30-12-2022

Vrijdag 30 december is het tijd voor de tweede editie van Return To Earth!

De eerste editie was een geweldig succes dus wij kunnen niet wachten om je weer te mogen ontvangen.

Kom samen met ons het jaar afsluiten. In de decembermaand staat verbinding centraal. Maar rondom de feestdagen kan het soms allemaal voelen als een verplichting dat vooral leidt tot overmatige consumptie. Wij willen met Return To Earth laten zien waar het leven nu écht om draait. Voor ons gaat het om verbinden, jezelf ontwikkelen en natuurlijk ontzettend veel genieten. Je bent van harte welkom om het jaar met ons af te sluiten en zo een geweldige kickstart te maken voor 2023!

 


 

Eindelijk is het zo ver. We kunnen het programma van Return To Earth met je delen! Deze editie staat in het teken van het creëren van geweldige intenties voor het nieuwe jaar. 

Wat kun je allemaal doen tijdens return to earth?

De hele avond geniet jij van muziek, entertainment en mindfulness. Denk wat muziek betreft aan een akoestische setting waarin de gevoelige nootjes je tot in de poriën kunnen raken. Ook zullen we deze editie afsluiten met een DJ met oude hitjes uit de jaren 60. Onder leiding van onze platenprater Jesse Mak zal je zeker even “uit je bol” gaan.

Cacaoceremonie en de levensboom der dromen

Bij onze eerste editie heeft onze lieve Koen de cacao ceremonie begeleid. Met zijn zachte energie en verbindende gave maakt hij gemakkelijk connecties. Koen is iemand die zeer gepassioneerd is als het gaat om het ontwikkelen van ons spiritueel welzijn en zet daarbij plantmedicijn in. Hij weet het moois van de natuur in te zetten als een middel om heling en intenties naar de voorgrond te brengen.

Bij onze tweede editie, waarin we het jaar met zijn alle gaan afsluiten, zal ook Koen weer zijn kracht inzetten om jouw intenties voor het nieuwe jaar te ondersteunen. Hang jouw intentie in de levensboom te dromen, of doe een wens voor iemand anders.

Leer alles over Manifesteren kan je leren

Doe een workshop manifesteren kan je leren bij onze lieve Fiona. Als er iemand is die weet hoe je iets kan bereiken, zelfs als je de overtuiging hebt dat je niet alle tools in huis hebt, dan is het Fiona. Een inspirerende energie die met haar verhaal jouw kan inspireren en je de tools kan geven om je eigen hartverlangen na te streven.

Neem een kijkje op de ruilmarkt

In de decembermaand kan het nog wel eens voorkomen dat je jezelf verliest in de waanzin van het consumeren. Wij van Return To Earth vinden dat we mogen “consuminderen”. Het leuke aan deze editie is dat je zelf iets mag meenemen van thuis en kan kijken of je dit kan ruilen op het event met iemand anders. Er ontstaat meteen een verbinding en misschien schuilt er wel een bijzonder verhaal achter het voorwerp dat je ruilt. Ook als je niets mee neemt kan je iets leuks kopen op de markt met een maximaal bedrag van €5 euro.

Het complete programma voor return to earth

Kortom, deze avond in de Alkmaarse Gasfabriek zit bomvol met de leukste activiteiten en entertainment.

Ga jij met ons aan de slag aan persoonlijke ontwikkeling? Aan mindfulness? Creativiteit en aan een avondje pure muzikale gezelligheid? Bekijk dan ook de hele programmering