microdosing return to earth

Ervaar wat microdosing voor je kan betekenen tijdens Return to Earth

Tijdens Return to Earth kun je op de vorige edities al een cacao ceremonie doen met de geweldige Koen Zijlstra. Op onze volgende editie komen de cacao ceremonies terug! En wel met een geweldige nieuwe samenwerkingspartner: Wise Rootz.

Bestel jouw tickets hier


Microdosing-ceremonie met Koen

Onze lieve @koendalini_ gaat op Return To Earth mini-ceremonies geven waarbij je in een microdosing sound healing net een laagje dieper kan. Op deze manier kan je laagdrempelig kennis maken of vragen stellen over plantmedicijnen.

Koen reist al vanaf het begin mee met Return To Earth en heeft de cacao ceremonie telkens met verve begeleid. Met zijn zachte energie en verbindende gave maakt hij bijzonder gemakkelijk connecties met de mensen om hem heen. Koen is daarnaast iemand die zeer gepassioneerd is als het gaat om het ontwikkelen van ons spiritueel welzijn en zet daarbij plant medicijnen in. Hij weet het moois van de natuur in te zetten als een middel om heling en intenties naar de voorgrond te brengen. In zijn ceremonies gaat hij bewust om met de wensen van zijn deelnemers en hij neemt je mee op reis in een bedding van vertrouwen. Gedurende zijn ceremonies weet hij door middel van zijn muzikale elementen, attributen en edelstenen de blokkades weer te laten stromen en je dichter naar je kern te brengen.

Met andere woorden: dit moet je een keer ervaren hebben!

Return to Earth en Wise Rootz 

Ontdek tijdens Return To Earth de kracht van natuurlijke plantmedicijnen voor verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit met Wise Rootz, een prachtig product gemaakt door Celine. Haar liefde voor de natuur en kennis van het menselijk lichaam komen samen in deze bijzondere creatie. Leer meer over microdosing en hoe dit jou kan ondersteunen terwijl je geniet van Celine’s inspirerende levensverhaal en met liefde gemaakte producten.

Microdosing: less is more 

Ontdek de mini-Mexicana truffels, speciaal gekweekt voor microdosing, een concept van “less is more.” Deze truffels worden met precisie en zorg gekweekt door experts van Fresh Mushrooms, een toonaangevende wereldwijde producent met meer dan 30 jaar ervaring. Elke truffel bevat een nauwkeurige dosering die geschikt is voor microdosing. Deze subtiele maar transformerende effecten van psilocybine helpen individuen bij zelfontdekking en persoonlijke groei, terwijl ze toch met beide benen op de grond blijven staan. De zorgvuldige kweek garandeert de hoogste kwaliteit en zuiverheid, waardoor deze truffels een betrouwbare en veilige optie zijn voor mensen die de voordelen van microdosing willen verkennen. Neem deze gelegenheid aan om jezelf beter te leren kennen en te groeien terwijl je je dagelijkse leven helder en gefocust houdt.

De producten van Wise Rootz zijn binnenkort verkrijgbaar, maar nu al te proberen tijdens Return to Earth!

“Be Wise and Root for a better tomorrow.” – Celine & Wise Rootz team

Bestel jouw tickets hier