ecstatic dance in alkmaar

Ecstatic dance: ga voor een unieke ervaring voor lichaam en geest

Als je tijdens Return to Earth even lekker uit je bol wilt, dan kan dat ook! Naast live muziek, waar je de dansvloer met iedereen op kunt, bieden we ook de mogelijkheid om even helemaal één met de muziek te zijn. Hier kan je jezelf pas echt even goed afsluiten. “ Return to Earth is dé plek voor ecstatic dance!

Bestel jouw tickets hier


Wat is ecstatic dance? 

Ecstatic dance is een vorm van dans waarbij de dansers zich overgeven aan de ritmes van de muziek en vrij bewegen. Het is een vorm van bewuste dans, wat betekent dat de dansers zich bewust zijn van hun lichaam en hun bewegingen, en ze gebruiken dans als een manier om contact te maken met zichzelf en met elkaar.

Bekijk ook: Dit is het programma van Return To Earth op 19 augustus!

De dansers in ecstatic dance zijn vrij om te bewegen zoals ze willen. Ze kunnen alleen dansen of met anderen, en ze kunnen hun eigen bewegingen verzinnen of de bewegingen van de andere dansers volgen. Er zijn geen regels of beperkingen in ecstatic dance, en het enige doel is om los te laten en van de muziek te genieten.

Contact maken met lichaam en emoties

Ecstatic dance is een geweldige manier om contact te maken met je lichaam en je emoties. Het is een manier om stress en spanning los te laten, en het is een manier om plezier te hebben en creatief te zijn. Als je op zoek bent naar een manier om de kracht van dans te ervaren, raden we je echt aan om ecstatic dance te proberen.

Hier zijn enkele van de voordelen van ecstatic dance:

  • Het kan je helpen om contact te maken met je lichaam en je emoties. Ecstatic dance is een geweldige manier om stress en spanning los te laten, en het kan je helpen om je meer verbonden te voelen met je lichaam en je emoties.
  • Het kan je helpen om je remmingen los te laten en expressiever te zijn. Ecstatic dance is een veilige ruimte waar je je remmingen los kunt laten en expressiever kunt zijn. Je kunt dansen zoals je wilt, en je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen denken.
  • Het kan je helpen om contact te maken met andere mensen. Ecstatic dance is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en contact te maken met anderen. Je kunt met andere mensen dansen, of je kunt gewoon alleen dansen en de energie van de groep voelen.
  • Het kan je helpen om plezier te hebben en creatief te zijn. Ecstatic dance is een geweldige manier om plezier te hebben en creatief te zijn. Je kunt je eigen bewegingen verzinnen, of je kunt de bewegingen van de andere dansers volgen. Er zijn geen regels of beperkingen, dus je kunt je fantasie de vrije loop laten.

Bestel jouw tickets hier

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *