samenwerking-return-to-earth-herbly-wise-rootz-prosperity-community

De kracht van samenwerken: Return To Earth, Herbly, Wise Rootz en Prosperity Community

Bij Return to Earth geloven we dat samenwerkingen essentieel zijn. De juiste samenwerkingen worden een krachtige verbinding waarin de som der delen meer wordt dan het geheel. Ontdek de magie van samenwerking en de impact die het kan hebben op onze wereld. Daarom stellen we je graag voor aan onze geweldige samenwerkingspartners. En dat is niet alleen geweldig voor ons! Maar ook voor jou! Jij kunt namelijk als een van de eerste een aantal unieke nieuwe producten uitproberen tijdens Return to Earth. 

Bestel jouw tickets hier


Return to Earth en Herbly

Return to Earth gelooft dat zelfs de leukste evenementen ontzettend gezond voor je kunnen zijn! Je hoeft niet per se aan allerlei middelen te gaan om het naar je zin te hebben. Zo kwam ook frisdrank ter sprake, eigenlijk een ongezond product, laten we eerlijk zijn. Toen we besloten om geen frisdrank te schenken, kregen we enkele dagen later een e-mail van Herbly, alsof het zo moest zijn! Daar moesten we dus maar eens beter naar kijken. 

Herbly gelooft dat een gezond lichaam begint van binnen. Ze vertrouwen op de puurheid van de natuur en op de krachten van organische kruiden, fruit en groenten. Met hun drankjes bieden ze een gezond alternatief voor frisdranken. Herbly is 100% organisch en geproduceerd zonder additieven. Herbly ondersteunt jou bij je innerlijke balans. Wil jij het nieuwe merk Herbly eens proberen? Kom dan langs op Return to Earth! 

‘’We want you to feel good, relaxed, and healthy.’’ – Herbly 

Herbly is geïnspireerd door de Ayurvedische filosofie, maar wat is dat eigenlijk? 

Ayurvedische filosofie is een oude Indiase geneeswijze die zich richt op het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel voor welzijn en ziektepreventie. Het classificeert mensen op basis van drie hoofdbio-energieën (dosha’s): Vata, Pitta en Kapha. Elke persoon heeft een unieke combinatie van deze dosha’s. Het gelooft in vijf elementen (ruimte, lucht, vuur, water en aarde) die het lichaam vormen. Ayurveda benadrukt het belang van een gezonde spijsvertering (agni) en het elimineren van toxines (ama). Evenwicht in de dosha’s wordt nagestreefd via aangepaste diëten, kruiden, therapieën, meditatie en yoga. Een evenwichtige levensstijl met gezond eten, regelmatige lichaamsbeweging en stressbeheersing is cruciaal.

Return to Earth en Wise Rootz 

Tijdens  Return to Earth kun je op de vorige edities al een cacao ceremonie doen. Op onze volgende editie komen de cacao ceremonies terug! En wel met een geweldige nieuwe samenwerkingspartner: Wise Rootz. 

Bekijk ook: Dit is het programma van Return To Earth op 19 augustus!

Ontdek de kracht van natuurlijke plantmedicijnen voor verbeterde concentratie, creativiteit en productiviteit met Wise Rootz, een prachtig product gemaakt door Celine. Haar liefde voor de natuur en kennis van het menselijk lichaam komen samen in deze bijzondere creatie. Leer meer over microdosing en hoe dit jou kan ondersteunen terwijl je geniet van Celine’s inspirerende levensverhaal en met liefde gemaakte producten.

Microdosing en cacaobonen uit Sierra Nevada, Colombia 

De cacaobonen uit Sierra Nevada, Colombia, zijn een eerbetoon aan de rijke culturele erfenis en de wijsheid van de inheemse Arhuaco-gemeenschap. Met diepe respect voor hun land en traditionele methoden worden deze cacao’s geproduceerd. De bonen hebben een uniek en verrukkelijk smaakprofiel, met tonen van sappige rozijnen, zoete honing, aardse zoetheid van panela-rietsuiker en levendige rode vruchten. Elk zaadje draagt de essentie van het land en smaakt naar generaties aan expertise en respect voor de natuur. Door deze fijne cacaobonen te waarderen, steun je niet alleen de smaakpapillen, maar ook de culturele erfenis en duurzame landbouwpraktijken van de Arhuaco-gemeenschap.

Ontdek de mini-Mexicana truffels, speciaal gekweekt voor microdosing, een concept van “less is more.” Deze truffels worden met precisie en zorg gekweekt door experts van Fresh Mushrooms, een toonaangevende wereldwijde producent met meer dan 30 jaar ervaring. Elke truffel bevat een nauwkeurige dosering die geschikt is voor microdosing. Deze subtiele maar transformerende effecten van psilocybine helpen individuen bij zelfontdekking en persoonlijke groei, terwijl ze toch met beide benen op de grond blijven staan. De zorgvuldige kweek garandeert de hoogste kwaliteit en zuiverheid, waardoor deze truffels een betrouwbare en veilige optie zijn voor mensen die de voordelen van microdosing willen verkennen. Neem deze gelegenheid aan om jezelf beter te leren kennen en te groeien terwijl je je dagelijkse leven helder en gefocust houdt.

De producten van Wise Rootz zijn binnenkort verkrijgbaar, maar nu al te proberen tijdens Return to Earth!

“Be Wise and Root for a better tomorrow.” – Celine & Wise Rootz team

Return To Earth en de Prosperity Community

Ten slotte mogen we er ontzettend trots op zijn dat we de Prosperity Community aan mogen kondigen als samenwerkingspartner: een inspirerend initiatief van Great Business dat zich inzet voor het herbebossen van onze planeet en het verminderen van armoede.

De Prosperity Community werkt samen met Eden Reforestation Projects, een van ‘s werelds grootste herbebossingsorganisaties, die sinds 2004 al meer dan een miljard bomen heeft geplant. Door te focussen op gebieden met extreme ontbossing en armoede, brengt deze samenwerking banen, welvaart en biodiversiteit terug naar de meest kwetsbare delen van de wereld.

De doelstelling van de Prosperity Community is om zo veel mogelijk ondernemers te inspireren om bij te dragen aan het herstel van onze planeet. Met ruim 80 ‘helden’ of leden heeft de community in slechts 2,5 jaar al meer dan 700.000 bomen laten planten, wat neerkomt op 3500 bomen per ondernemer per jaar. Als 30 miljoen ondernemers dit voorbeeld zouden volgen, kunnen we vóór 2050 onze ‘tweede long’ herstellen en een significante impact hebben op CO2-reductie en het behoud van biodiversiteit.

Het belang van bomen voor CO2-vastlegging is cruciaal, aangezien de mensheid jaarlijks miljarden tonnen CO2 uitstoot door het verbranden van fossiele brandstoffen. Het planten van bomen kan dit gedeeltelijk compenseren en de opwarming van de aarde tegengaan. De Prosperity Community biedt bedrijven de mogelijkheid om lid te worden en bij te dragen aan dit nobele doel. Voor slechts 15-33 cent per boom kunnen bedrijven bijdragen aan het herstel van onze planeet, terwijl ze tevens worden uitgenodigd voor drie bijeenkomsten per jaar om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Dus, laten we samenwerken om drie levens te redden: die van de lokale bevolking, de biodiversiteit, en ook onszelf, door CO2 uit de atmosfeer vast te leggen. Laten we samen streven naar een duurzame toekomst en bijdragen aan het herstel van onze planeet, zodat we een gezondere en groenere wereld kunnen achterlaten voor de generaties die nog komen. Doe mee met de Prosperity Community en maak een verschil in de wereld van vandaag en morgen!

Als bedrijf kan je lid worden van de Prosperity Community [2]. Je wordt dan 3 keer per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst.

Ook kan je hier een eenmalige donatie doen.

Je plant al voor 15-33 cent een boom!

Bestel jouw tickets hier

* Een boom neemt gemiddeld ca. 10 kg CO2/jaar op, dus 3000 miljard bomen nemen 30 Gt/jaar op.

** 1) In amper 150 jaar, sinds de industriële revolutie, is de mens de fossiele brandstoffen die de aarde in 150 miljoen jaar had vastgelegd de atmosfeer in aan het pompen. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te begrijpen dat dit niet goed kan zijn.

  2) De helft van alle bomen op aarde kappen kan ook niet goed zijn. Op dit moment worden jaarlijks ca. 2 miljard bomen geplant, maar jaarlijks nog ruim 5 miljard bomen gekapt, met name voor veeteelt en palmolie. Ontbossing neemt gelukkig wel al decennia af, zodat we in de loop van dit decennium mogelijk meer aanplanten dan kappen.

1 https://www.edenprojects.org/

2 https://www.greatbusiness.nl/prosperitycommunity/